söndag 15 april 2018

Söndag 15/4-23018 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag somnar rätt okey men sover sedan inte mycket bättre än när jag tog de andra tabletterna. Så jag vet inte men jag skall köra dem i två veckor så får vi se hur det är då. Och jag vägde mig idag och jag har inte gått upp i vikt i alla fall ännu men det tar nog längre tid innan jag går upp om jag nu går upp det är en på tio som går upp så vi får se om jag är en på tio eller inte. Så kom ur sängen till 10:30 men vaknade idag till åtta tiden redan. Fick i mig frukosten som idag bestod av ägg och bacon och bröd. Så sedan gick jag igång med att dammsuga till ett tiden. Och efter detta så körde jag igång med teckningen körde fram till tre tiden. Så mer? Jo jag gick igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en film när jag åt. Den nya alien men den var så där tyckte ettan var bra och tvåan sedan var det inte mer som var bra och inte heller denna. Så mer? Jo jag har spelat zelda idag ett tag håller på att samla frön så jag kan få upp mina vapen och sköldar till max. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn då det är gym och förhoppningsvis roman med vi håller tummarna för detta idag.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan och jag är redo för att köra om jag sover inatt vilket nog är så där. Som jag sa så somnar jag lättare men sover sedan inte mer än när jag tog de andra tabletterna och då gör dessa nya inte mycket nytta. Men det kanske tar ett tag innan jag får bra sömn igen så jag skall köra två veckor och se sedan.

ROMAN: Ja nu tar jag tabletterna två timmar innan jag somnar så jag hoppas att jag sover bättre nu än i torsdags. Och gör jag så kör jag.

TECKNING: Ja körde idag och gjorde en övning sedan när jag gick igång med nästa så tappade jag farten och la ner. Så kommer nog nya brevet till måndag hoppas jag.

MUSIK: Ja till tisdag hoppas jag till onsdag skall jag till banken och fixa lånet men till tisdag får vi se.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: