lördag 28 april 2018

Lördag 28/4-2018 20:09

DAG: Jaha till natt och en rätt okey natt igen trotts att jag inte har nya tabletterna men det är nog bara tur att jag sov inatt. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag men idag gick det trögt körde fram till 14:30 då jag la ner och gick igång med middagen. Hade idag korv och mos gott mos och såg två serier nja det var samma serie men två avsnitt det är den nya jag gått på på Netflix de tolv apornas arme. Så mer? Jo jag har spelat limbo idag och jag har klarat av spelet och jag gick på nästa som heter Inside och jag kom idag till en punkt där jag dog och då la jag ner. Så mer? Jo jag kanske har vunnit lite idag ser det idag ja det var igår men ser idag och idag gick lotto men ingen storvinst där men kanske lite. Ni ser på Twitter om det gav nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo jag tror att jag skall ta de nya tabletterna till åtta tiden och sedan somna till 22:00 så sover jag sedan fram till 06:00 det ger 8 timmar och då hoppas jag att jag kan få till bättre sömn än nu. Men jag tror jag tar två till träningen och en andra dagar. Vi får se hur det går till onsdag då det blir två och så ser jag om jag sover bra.

TRÄNING: Ja jag hoppade stretchen idag igen hoppas att jag kan köra till måndag även om jag inte tar den nya tabletten då.

ROMAN: Ja körde idag även om det gick trögt så fick jag lite gjort idag.

TECKNING: Ja kör imonn och då är det ansikten jag skall göra vi får se hur det går då?

MUSIK: Ja om jag sover och vaknar till sex så kommer jag hinna med romanen och musiken. Vi håller tummarna för det ser till onsdag nä torsdag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: