torsdag 12 april 2018

Torsdag 12/4-2018 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår tog jag mina nya tabletter vid 21:30 tiden en timme innan jag skulle somna. Men de tog inte så bra och sedan kom grannen hem efter två timmar och satte igång att prata i telefon så jag kunde inte somna alls igår. Så sov ändå rätt okey inatt runt 50 och det är inte bra men inte helt dåligt heller för kass natt start. Så men jag skall ta tabletterna två timmar innan jag somnar så tror jag att det blir bättre. Jag kände mig lite trött och jag tror att den var två timmar efter jag tog dem. Så skall vi se inatt hur jag sover då. Så till dagen kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och tabletterna och så såg jag idag att banken var bytt. Men inte allt jag fick inte med några autogiro alls så jag ringde om detta och tills imonn så skall det vara klart. Jag bytte kort på massor av siter idag men har lite kvar att göra det kassa är att jag måste betala för att byta kort på ett par siter. Men nästan allt är klart skall ta och fixa klarna imonn så gör jag Binero till den 25é då jag måste betala för att byta kort. Så mer? Jo jag la in alla betalningsmottagare idag på nya banken med. Så mer? Jo till tre så stack jag till träningen och körde men var seg idag om det var de nya tabletterna eller om jag sov för lite inatt vet jag inte men jag hoppade lite idag på slutet. Så sedan hem och gick igång med middagen hade idag köttbullar och mos gott mos. Såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag pillat med mail till Binero med jag såg ett mail jag gjorde innan så jag stoppade mitt idag och läste den förra då fick jag reda på hur man gör. Så mer? Jo jag skall ta en tablett idag tog två igår för att det var träning idag men hoppas att jag kan sova på en med. Ni får veta imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men hoppade lite idag tappade farten helt idag om det är tabletterna eller om det är för jag sov för lite inatt. Men jag hoppade lite mage idag allt annat gjorde jag.

ROMAN: Ja imonn så är det tvätt så jag hinner nog inte med nått mer imonn. Men till lördag hoppas jag att jag kan komma igen om jag sover vill säga. Men då vet jag om en tablett räcker eller om jag måste ta två.

TECKNING: Ja kör till söndag igen.

MUSIK: Ja till tisdag om jag inte sover och om jag inte sover allt för kasst.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: