måndag 30 april 2018

Måndag 30/4-2018 20:14

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt inatt sov inte bra och vaknade till sex tiden och kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten som idag bestod av ägg bacon och bröd. Så sedan fick jag i mig mina tabletter med och så väntade jag på att klockan skulle slå ett då det var dags att sticka till vårdcentralen. Det gjorde jag och tog prov och sedan hem igen. Efter detta så spelade jag spelet och idag var jag klar med det gjorde då först Limbo och sedan Inside lite konstigt slut på inside men rätt okey spel ändå. Så sedan till tre stack jag till träningen och sedan hem. Gjorde idag lite stretch och sedan middag. Jag gjorde middagen idag innan jag stack till vårdcentralen och glömde sedan ställa in det i kylen. Så jag hoppas att det inte blev dåligt för jag åt idag ser inatt om det blev dåligt eller inte. Så mer? Jo jag fick ett samtal idag från morsan. Så mer? Jo jag såg en serie när jag åt jag ser just nu de tolv apornas arme. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller. Men det är ju som det brukar vara så. Imonn skall jag göra hemsidan sedan skall jag ta och ominstallera datorn. Och så skall jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men jag körde sedan bara en övning på stretch men det är den viktigaste att göra hoppas att jag sover till torsdag så kör jag hela stretchen då. Ja om jag får nya tabletter vill säga.

ROMAN: Nä inget idag på denna punkt.

TECKNING: Ja kör till söndag igen då ja.

MUSIK: Ja kanske till torsdag om jag sover som jag vill men det får vi se onsdag. Ja jag vet om jag tar de nya tabletterna till onsdag och till onsdag kväll så tar jag dem så ser vi om det fungerar till torsdag vi hoppas på det.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: