torsdag 19 april 2018

Torsdag 19/4-2018 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt igen trotts att grannarna var igång inatt och sedan snarkade han med så det tog tid innan jag somnade igår men jag fick bra på rem och 61 runt 60-70 är okey så en bra natt inatt. Men jag kom ur sängen till 11:30 tiden så jag var sen idag upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men inte med en gång jag hade fått en blåtira inatt i vänster öga och jag kollade fass och det fanns en biverkning på tabletterna så jag kontaktade läkaren via en sköterska och då sa hon att jag skulle sluta med tabletterna. Så det var skit för jag sov bättre och bättre på dem. Så och så gick jag igång med romanen körde den idag fram till 14:30 då jag la ner för dagen. Så till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Och idag äntligen så körde jag stretchen och allt. Så efter detta så fick jag i mig middagen och såg en serie när jag åt. På detta fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så det var skit att jag skulle få biverkning för tabletterna fungerade bättre och bättre med tiden. Så inatt blir det ingen bra sömn för jag får ta de andra tabletterna. Så mer? Nä kommer inte på mer. Jo jag har spelat lite zelda idag med och jag har nu 144 frön att samla för att få det jag vill ha.

TRÄNING: Ja körde idag och allt gick bra idag och så gjorde jag allt och stretchen med ja det gjorde ont men om jag kör så kommer det ta ett par veckor så är smärtan borta igen.

ROMAN: Ja idag körde jag och jag har kommit till sista personen sedan skall jag gå igång igen med nästa omgång fem tror jag att det är och det är mycket att lägga till så jag har att göra. Så hoppas jag att jag kan få lite bra tabletter igen så kan jag köra igen.

TECKNING: Ja idag fick jag nya brevet och det är ansikten så nu har jag att göra måste göra klart förra med innan jag går på nya. Men jag kanske kör imonn om jag inte sover så kan jag köra på detta imonn.

MUSIK: Ja jag kommer igen på denna punkt när jag sover lite sämre men inte helkasst jag har mer att göra på det jag håller på med även om jag inte kommer lägga ut det inte som det är just nu i alla fall.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: