torsdag 26 april 2018

Torsdag 26/4-2018 20:30

DAG: Jaha till natt igen och jag var uppe massor med gånger inatt men ändå hade jag rätt bra sömn på rem. Men det är för att jag låg så länge så fick jag upp rem till okey men jag var seg när jag vaknade idag. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten som idag bestod av ägg bacon och bröd. Så sedan gick jag igång med romanen till ett tiden körde den idag fram till 14:30 då jag la ner för dagen. Jo idag såg jag att resten av pengarna hade kommit in så jag slipper åka till stan och fixa imonn. Så gjorde jag sista grejen med och nu är allt okey med nya banken och det är gott mos. Så nu skall jag ominstallera datorn och jag tror jag gör det till tisdag och onsdag kanske tar till torsdag innan det är klart. Så mer? Jo till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg en serie när jag åt idag och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo jag har spelat Limbo idag ett av de nya spelen. Jag köpte två för 110 som är pusselspel som jag gillar och det är rätt roligt att spela inte för svårt inte för lätt. Sedan har jag också Inside som är nästan lika dant men inte exakt. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej och ses imonn igen. Då är det tvätt om ni inte visste det.

TRÄNING: Ja många dagar kass sömn och en dag men okey sömn gör inte allt rätt. Jag var illa seg när jag vaknade idag och träningen gick okey men lite trögt men till onsdag nästa vecka så hoppas jag sova bättre igen. Och till torsdag är tanken att jag kör allt igen.

ROMAN: Ja jag körde idag och jag har kommit nästan till slutet har inte mycket kvar nu så får jag nya tabletter så kan jag köra igång igen till onsdag men att göra nytt igen omgång fem och då måste jag sova bra om det skall bli nått av det. Så vi hoppas på det.

TECKNING: Ja söndag kör jag igen. Om inte förr nu när jag sover kasst så kanske jag kör en annan dag med.

MUSIK: Ja till tisdag så kommer jag nog ominstallera datorn så till nästa vecka igen då tisdag om jag inte sover för då kör jag romanen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: