söndag 22 april 2018

Söndag 22/4-2018 20:18

DAG: Jaha till natt igen så ja och en rätt okey natt inatt men det var för jag inte sov igår natt som jag somnade inatt. Kom ur sängen till 10:30 tiden fick idag i mig en ägg frukost. Och sedan satte jag igång med dammsugningen. När den var klar så gick jag igång med teckningen men det gick så där idag och tillslut la jag ner. Jag kan inte måla med färger skulle göra en gardin men jag fick göra det i datorn och jag vet inte vilken pensel jag skall ta och nä det blev inte så bra idag. Men jag kör med nya brevet till söndag igen då är det lättare tror jag. Så sedan har jag spelat lite idag med zelda jag har nog 50 frön kvar att hitta sedan kan jag uppgradera utrymmet på alla svärd pilbåge och sköld. Så mer? Jo till tre tiden gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes och såg en film men såg inte klar idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så kom jag på att jag skulle göra träningsmaten idag med så det gjorde jag. Så mer? Nä kommer inte på mer att säga idag men jag hoppas att jag sover tills imonn nu när jag inte tar starka tabletter för de gör ingen nytta nu. Så jag tog de svaga nu till åtta så hoppas jag att jag sover på dem. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat för imonn men vi får se om jag sover eller inte. Men jag hoppas att jag sover så pass att jag kan köra imonn.

ROMAN: Ja imonn hoppas jag att jag kan köra om jag sover vill säga.

TECKNING: Ja körde idag men det gick inte så bra idag. Jag körde vattenfärg men den har rund pensel och det gick inte så bra så jag bytte till färg men det blev inte heller bra så jag la ner idag.

MUSIK: Ja kommer nog inte köra på denna punkt till nästa vecka alls men kanske lite får se hur jag sover till tisdag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: