måndag 9 april 2018

Måndag 9/4-2018 20:15

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt igen sov inatt 23 och jag skall upp till 60 till 70 för att få en okey sömn. Så jag gjorde inte nått idag på hela dan. Jo jag spelade lite zelda idag på och av. Så mer? Jo till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Hade idag köttbullar och mos gott mos och så idag kom jag på att jag inte hade ätit tomat på tre dagar så jag tog dem idag tre stycken och det var gott. Så mer? Jo jag gick igång med en film men såg inte hela dag tappade farten och la ner. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så tomaterna. Så mer? En skit dag och banken är inte flyttad ännu heller så jag känner på mig att den inte kommer komma igång tills imonn heller. Jag hoppas för jag har inga pengar nu och tänkte ta ut på nya kortet nästa gång jag tar. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja tappade farten idag när jag kom hem så jag hoppade stretchen idag igen. Men sömnen var urkass så inte så överraskande i alla fall-

ROMAN: Ja kanske tills imonn. Så hoppas jag att jag kan få nya tabletter så jag sover bättre men vi får se hur det går med det. Jag hoppas det går att ta per telefon för jag har inte pengar till det nu.

TECKNING: Japp kör till söndag igen kommer nog få nya brevet till nästa vecka igen så jag tror jag kommer hinna göra det förra med till söndag.

MUSIK: Ja om jag inte sover vilket jag inte tror att jag gör så skall jag imonn lyssna på det jag har spelat in. Hoppas jag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: