lördag 21 april 2018

Lördag 21/4-2018 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen. Låg vaken så illa länge inatt och sov sedan rätt kasst fram till 11:20 tiden. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått idag. Jo jag gick igång med teckningen till ett tiden körde den idag fram till 15:00 då jag la ner för dagen. Jag spelade lite spel med zelda i ett par omgångar. Så mer? Nu kommer jag sova kasst hela nästa vecka med men till onsdag hoppas jag att jag kan gå igång med tabletterna igen. Men det beror på blod provet som jag skall ta till måndag. Jag hade för lite vita blodkroppar och tabletten kan göra så att man får det med så vi får se vad provet säger. Så mer? Jo jag hoppas på lite pengar idag har två chanser ser idag när jag kollar mailen ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Jo jag skall ominstallera datorn med men jag vet inte vilken dag det blir får gå igång en tisdag så hoppas jag att jag är klar till torsdag. Men inte än jag skall betala räkningarna innan jag gör det. Så mer? Nä jag kommer inte på mer nu ses igen imonn.

TRÄNING: Japp körde inte nått idag men natten var skit så jag kommer nog inte köra igen förrän till efter nästa vecka då jag får nya tabletter igen. Men jag hoppas att jag kan köra ändå för jag måste köra igång igen med detta. Jag stretch alltså.

ROMAN: Ja tror inte jag kommer köra på en vecka eller mer jag kommer inte sova så det är nog kört.

TECKNING: Ja körde idag och jag kom på att jag måste köra annan pensel kan inte köra vattenfärger måste köra med färg för det ser inte bra ut nu. Men jag kör imonn så skall jag nog få till det.

MUSIK: Ja kommer hålla upp ett tag troligen till efter jag har installerat om datorn.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: