onsdag 29 maj 2024

Onsdag 29/5-2024 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt sov fram till 7:00 idag och kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 10:30 tiden idag men mer om detta nedan. Så sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång maten ja middagen och såg ett nytt avsnitt av samma serie jag såg igår. Så efter detta skulle jag få i mig kaffet men inte idag jag har inte fått i mig det ännu. Skall ta efter bloggen idag och få i mig det. En bra dag idag.

TRÄNING: Jaha körde idag igen och det gick bra idag igen har kommit igång med att gå nu så jag kommer nog höja om ett par veckor tror jag i alla fall.

ROMAN: Jaha idag gjorde jag kart och jag hoppade sista omgången tror inte att den hade gett något mer så jag skickade in idag till 11 förlag och första hör av sig om tre veckor och jag tycker för första gången i mitt liv att det är bra ja till och med lika bra som John Ajvide tycker jag i alla fall så blir det inget av denna så kommer jag bli lite besviken men ni får höra om tre veckor vad de säger om den.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: