måndag 20 maj 2024

Måndag 20/5-2024 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt igen kom igång idag till 7 tiden kom sedan ur sängen till 9:10 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 9:30 idag men jag la mig på sängen ett tag med idag. Så körde romanen idag till 14:00 då jag la ner för dagen. Så sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen men idag så kom jag sent mer om detta nedan. Så fick igång middagen och såg ett avsnitt av en ny serie jag såg igår dubbat är det för det är en tysk serie kommer inte ihåg vad den heter idag. Så sedan till idag så hoppade jag kaffet hann inte med det idag. Jo sedan till 14:00 beställde jag mat kommer till fredag och så missade jag min bonus för de har bytt ställe att köpa ifrån och så får man inget alls. Så mer? Nä inget mer idag ses igen tills imonn om ni vill.

TRÄNING: Jaha körde idag och det gick bra fick lite andnöd på slutet av gången men det var slutet sista två minuterna så  fick jag gå av men jag gick i en timme och 18 minuter sista 18 var i tio procent lutning med. Och jag fick ingen hjärtattack gott mos så har jag kontaktat dem om tiden jag fick och strukit den idag.

ROMAN: Jaha körde idag igen och det gick bra även om jag idag var lite seg igen men jag låg ett tag och så gick det bort har kommit till sidan 150 cirka så jag har kommit hälften idag.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling! 

Inga kommentarer: