måndag 13 maj 2024

Måndag 13/5-2024 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt även om jag skulle upp till 6:50 idag. Vaknade idag till 6:50 när mobilen ringde och sedan till 6:58 ringde jag till närhälsan och fick tid tills onsdag till 14:30 efter lite snack och kan säga att jag inte hade ont idag på vägen hem fick lite ont när jag kom hem. Så sedan till 9:00 kom jag ur sängen och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 10:30 idag. Körde den idag till 14:00 då jag slutade och sedan till just efter detta så ringde mobilen och jag skulle vända sängen har idag legat ett år åt samma håll och vände sängen idag och det kändes. Så sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg ett avsnitt av star trek kommer till fredagar igen har nog ett par kvar att se på denna serie. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha körde idag och det gick okey idag fick hoppa en övning idag blev upptagen två gånger och då hoppade jag den. Men annars gick det bra idag och inte så ont ja eller andnöd idag på vägen hem i alla fall.

ROMAN: Jaha nu har jag kommit till sista grejen jag gör och sedan skall jag föra över det till fil sedan skall jag fixa till en sak till och sedan tror jag att jag skickar in.

MUSIK: Jaha inget idag igen.

Jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: