torsdag 14 november 2019

Torsdag 14/11-2019 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen. Vaknade idag till tio tiden kom ur sängen till 11:20 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat spel idag men inget mer. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen. Hade idag köttbullar och mos gott mos. Såg en inte en serie idag utan slö glodde på teven. Så mer? Jo jag vann inte nått igår men jag hoppas att jag slår till igen tills imonn. Då är det först till 21:00 och sedan till 21:30 så jag hoppas att jag kan slå till igen och då lite mer än innan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Jo jag har för lite mat jag kommer få tre dagar eller om det var mer utan mat så jag ligger bakom just nu. Jag skall köpa mat till den 25é men jag får ett par dagar utan då får se hur jag gör med det.

TRÄNING: Ja jag gjorde inte allt idag igen men jag var illa seg idag så jag hoppas att jag kan sova bättre sedan när detta nu blir.

ROMAN: Ja inget på denna punkt heller.

MUSIK: Ja vi får se tills imonn hur jag sover då sover jag bra så kör jag romanen och jag sover kasst så kör jag musiken. Och sover jag illa kasst så gör jag inte nått.

Så jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: