måndag 4 november 2019

Måndag 4/11-2019 19:57

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom ur sängen till nio tiden men låg kvar  till 11:00 efter att jag hade varit på toan. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med musiken igen till ett tiden. Körde den idag fram till 14:30 då jag la ner för dagen. Så sedan till tre stack jag till träningen och sedan  hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen hade idag köttbullar och spagetti. Så såg en serie idag när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så sedan har jag glott lite på mina videos ett tag de är inte bra alls och jag är glad att jag inte la upp nått av dem. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde inte allt idag tappade farten igen efter kass natt men jag körde det mesta idag och jag får vara nöjd med detta idag.

ROMAN: Nä inget på denna punkt idag men kanske tills imonn.

MUSIK: Ja jag börjar denna punkt igen idag gjorde lite idag jag sjöng lite men sedan tänkte jag att lägga till ackorden och allt och sedan sjunga efter detta. Men jag hann inte idag jag la lite men inte hela låten kommer köra imonn om jag inte sover då vill säga. Är inte helt klar över hur jag skall lägga ackorden måste höra låten lite mer och räkna takter igen. Så skall jag nog få till det så jag kan sjunga efter det med. Så kanske imonn.

Så jag säger Tjingeling! Jo på tal om musik så har 4sound gått i konkurs såg igår nu för jag köpa från annan.

Inga kommentarer: