torsdag 15 februari 2018

Torsdag 15/2-2018 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt ingen kunde inte somna igår utan låg väldigt länge och sov som jag gjorde igår 47 och det är kasst för att vara en dag då jag tar starka tabletter. Så kom ur sängen till 11:00 tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med att skriva körde idag till 14:30 tiden. Så efter detta till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Så såg en serie idag när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe. Jag fick idag ett brev som stod att jag hade fått en remiss men det stod inte vad det var bara en remiss. Skall ta och ringa imonn och höra vad det är för remiss och så skall jag också höra om svaret med cancern som skulle komma denna veckan men har inte kommit. Så jo remissen är för de prov jag tog så något måste vara kasst men jag vet inte vad. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn. Då det är tvätt.

TRÄNING: Ja kass natt och kass träningen idag med nä jag tränade men jag hoppade stretchen igen idag. Jag hoppas jag sover till lördag så kör jag stretchen då.

ROMAN: Ja körde idag och det gick okey har kommit till punkt tre av 28 så det är långt kvar att gå. Men det gick okey idag trotts lite kass natt igen.

TECKNING: Ja jag har idag kollat och det kommer gå att köra datorn för att göra övningarna i brevet. Det finns vatten färg och jag tror att jag kan klara av det. Jag kommer använda plattan det har jag inte gjort innan men jag hoppas att det går bra.

MUISK: Ja imonn så skall jag köra lyssning igen var ett tag sedan nu. Men jag vet inte vad jag skall lägga på sången. Innan så fanns det en reverb nu finns det hundratals men jag kan inte hitta den jag vill ha. Men jag skall se imonn om jag inte kan gå igenom lite mer av ljuden och hitta den jag vill ha.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: