tisdag 27 februari 2018

Tisdag 27/2-2018 20:15

DAG: Jaha inatt var det inte bra vaknade ett antal gånger med en konstig känsla och innan har den tagit slut just som jag vaknade men inatt så tog den inte slut. Jag vet inte om detta är hjärtat eller vad det är men jag skall imonn ringa till läkaren och se om jag kan få tid. Så får vi se hur det går inatt jag vet inte vad det är men jag ringde till morsan och hon sa att hennes problem med hjärtat hade gjort samma sak som jag fick. Men jag hoppas inte det är hjärtfel utan att jag slappnar av för mycket och då går pulsen ner. Så mer? Jo jag kom upp till 10:30 tiden och jag sov inte bra inatt. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen men idag gick det trögt så ringde morsan med och jag tappade farten ett tag till. Jag körde från två till 14:50 tiden då jag gick igång med middagen. Hade idag fläsk och mos med löksås och såg en serie när jag åt. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och sedan har jag pillat med video programmet och lite till. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn. Då jag skall ut och handla och kanske då till läkaren med om jag får tid vill säga.

TRÄNING: Japp körde inte nått idag men tills torsdag kör jag igen.

ROMAN: Ja körde idag men jag hade illa svårt att komma igång idag. Men jag fick en timme och jag är nöjd med det efter kass natt.

TECKNING: Ja skall köra till söndag igen om allt går som jag vill.

MUSIK: Ja ingen musik idag men kanske tills imonn men jag tror inte detta om jag skall ringa så får jag ta tid om det finns sedan skall jag ut och handla med så jag tror inte jag hinner med denna punkt imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: