fredag 16 februari 2018

Fredag 16/2-2018 20:25

DAG: Jaha till natt igen då ja och en natt som innan men idag vaknade jag till sex tiden låg till 10:30 då jag kom ur sängen. Så fick idag i mig en ägg frukost och sedan gick jag igång med tvätten. Så sedan upp igen och till ett tiden för jag blev sen idag fick jag upp tvätten på tork. Så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så till tre så var jag hemma igen och till fyra så stack jag ner och fick upp tvätten. Efter detta så fick jag igång middagen hade idag kotletter med stripes och såg två serier när jag åt. Så mer? Har glott lite på Twitch idag med. Så var det dragning till sju men de ringde inte så inte mycket om det gav nått. Ser imonn om det gav nått. Men till nio så kommer nästa dragning och ringer de så är det stort annars så ser jag till lördag kan bli under millen och då ringer de inte. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Japp hoppas jag sover inatt så skall jag ta och köra stretchen imonn.

ROMAN: Ja tills imonn hoppas jag vi får se hur det går med det tills imonn.

TECKNING: Ja till söndag kör jag datorn jag har två program att köra och jag vet inte vilket jag tar ett har bättre penslar men jag skall testa ett eller två om jag har tid.

MUISK: Ja jag hann inte nått idag men kanske tills söndag om jag kommer upp i tid.

Så dagen är över och jag hoppas att jag har vunnit lite pengar men det blir nog som vanligt inte nått. Ni ser till Twitter idag eller imonn om jag vinner stort lite ser ni på Twitter imonn. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: