tisdag 13 februari 2018

Tisdag 13/2-2018 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt igen men idag körde jag roman när jag väl kom igång. Kom ur sängen idag till 11:30 tiden fick i mig frukosten och så gick jag sedan igång med romanen. Körde de idag fram till 14:30 tiden då jag la ner för dagen. Så sedan till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg två serier när jag åt. Jaha så mer? Har glott lite på Youtube idag med. Så mer? Jo till nio idag så kör de dragningen och när de ringer kan jag inte säga men någon tid där efter. Så mer? Det ligger 1,4 miljarder i potten men jag är nöjd med mindre. Så mer? Ja mer? Nä kommer inte på mer idag ses tills imonn igen.

TRÄNING: Ja kör till torsdag igen så jag hoppas att jag sover bättre då. Låg innan på en 70 men nu är jag nere på 40-50 så jag hoppas att jag kommer upp igen nu när jag ser mindre på teven igen.

ROMAN: Jaha till romanen ja idag kom jag till den fjärde personen och körde ett bra tag idag även att natten var så där hade inte lust att köra på musik idag alls så jag la ner det.

TECKNING: Jaha kör till söndag igen hoppas jag.

MUSIK: Ja vi får se tills imonn om jag kan köra igen men sover jag som idag så kör jag romanen igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: