fredag 23 februari 2018

Fredag 23/2-2018 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom ur sängen till 10:30 och det är bra för jag måste komma tillbaka till sömnen innan och då måste jag upp till 10:30. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till ett tiden till 14:30 la jag ner för jag skulle till apoteket och sedan ICA med. Men idag kom jag inte iväg förrän till 15:20 fick in på apoteket och sedan ICA men jag glömde en sak och fick in igen. Så sedan hem och fick igång middagen hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt. Jo idag så tog jag bort film kanalen försvinner till april siste så då får jag 145 till kassan. Så om jag köper för 36 per månad så kan jag köpa grönsaker för detta men jag tror inte detta kommer räcka. Får jag sju tomater för 36 tror inte det men jag vet inte vad tomater kostar heller så men vi får se. Jag har lite pengar men jag vet inte vad nått kostar jag vet hur mycket jag kan köpa för och det är det jag köper för jag kan köpa kött för 900 sedan annat för 900. Så mer? Jo jag vet inte vad en mjölk kostar idag och jag köper inte mjölk heller men jag kanske skulle kolla priser men jag vet att jag har 2000 att köpa för och då köper jag för det sedan var det kostar vet jag inte. Så men jag tror inte att jag kan köpa sju tomater för 36 kronor men jag får se för om jag kan så kan jag ta en tomat per dag per vecka och då räcker mina 145 till detta. Men sedan så går hyran upp med 180 och då har jag inte nått att köpa grönsaker för alls. Ja vi får se hur det går skall köpa till denna månaden jag kan sluta med kaffe då får jag 200 drygt per månad och då räcker det till grönsaker. Jag har brist på folsyra och nu b vitamin och vitablodkroppar. Så jag måste göra något åt det och det har jag gjort idag så får vi se hur länge pengarna räcker. Inte länge om hyran går upp igen och det gör den. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe idag efter middagen med. Jag vet inte mer att ta bort det enda jag kan är att ta bort kaffet som då ligger på 200 per månad annars kan jag inte ta bort nått. Bredband måste jag ha och teve vill jag ha och telefon är gratis så den kostar inte nått just nu. Jag kan ta bort min mobil den ligger på över 600 men jag tror jag vill ha den med. Annars vet jag inte vad jag kan ta bort jag köper mat och det är bara mat jag kan ta bort annat går inte. Men vi får se tills när hyran går upp och hur mycket men jag tror att det är runt 180-150 och då försvinner mina pengar igen. Ja vi får se hur det går med det skall i alla fall köpa till denna månaden för då har jag 145 över så får vi se hur lång tid jag kan detta.

TRÄNING: Ja skall inte köra förrän till måndag jo till lördag kör jag stretchen igen hoppas jag. Ja det är imonn jag vet.

ROMAN: Ja kass natt men kom igång igen idag och det gick okey efter lite kass natt.

TECKNING: Ja till söndag skall jag köra lite blommor jag har inga men jag hoppas att jag kan hitta lite på internet som jag kan teckna av.

MUSIK: Ja till tisdag om inget kommer i vägen igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: