lördag 5 oktober 2019

Lördag 5/10-2019 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår tänkte jag att jag skulle göra annat genom att gå upp till sex tiden för att sedan somna igen till 23:00 idag men det sket sig jag vaknade till sex och fick i mig frukosten och så la jag mig igen och låg till 11:30 då jag fick i mig tabletterna och så kom jag upp för dagen. Så hela iden sket sig idag och jag kommer inte göra om igen. Så och jag har inte gjort nått idag på hela dagen. Jo jag har ominstallerat mitt skydd för jag trodde det var fel på det men det var det inte. Så jag fick kontakta webbprogrammet igen. Felet var inte att jag sparade på E och det var inte heller virus tror jag skall se fram över med detta så jag vet inte vad det är för fel på det. Ser mörkt ut för detta. Så till 15:30 tiden så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med ris och pepparsås och såg två serier idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så fick jag göra om nätverket med idag. Så mer? Nä inte idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde inte nått idag heller måste sova bättre om jag skall kunna göra jag hoppas att jag kan göra det med tiden fram över.

ROMAN: Ja körde inte idag heller. Men jag hoppas att jag sover bättre så skall jag köra igen förhoppningsvis till måndag igen.

Så jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: