torsdag 7 december 2017

Torsdag 7/12-2017 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt trotts starktablett så sov jag inte bra inatt. Fick bara 43 minuter rem inatt och ändå sov jag i stort sett hela natten. Så en skit natt inatt. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och så tabletterna. Sedan har jag idag inte gjort mycket alls. Kunde ha sett på teven fram tills jag stack till träningen men gjorde inte detta. Mesta tiden har jag legat på sängen och tänkt skall jag gå till träningen eller inte. Men till tre stack jag idag och körde sedan hem och hoppade stretchen idag. Fick i mig middagen när jag såg på serier tre idag hann jag med. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag. Jo det har jag jag har fixat ett fel på datorn hade två fel och jag tror att detta nu är löst hoppas jag. Jag får vänta en vecka och så om det kommer igen sedan tror jag att det är borta med. Så mer? Jo jag vann igår då har jag råd att spela till nästa vecka med. Det är inte mycket pengar kvar nu så jag får leva snålt men det brukar jag göra så. Ja mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag tappade jag farten på slutet och hoppade ett par set och gick hem. Men jag körde nästan allt och jag är nöjd för vecka med sjukdom ändå.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover bättre inatt så kanske jag kan köra lite tills imonn. Men om jag inte blir bättre så kommer jag nog inte göra nått imonn. Jo se min serier hoppas jag så jag kommer ikapp.

TECKNING: Ja till söndag kör jag om inte förr vi får se vad som händer.

MUSIK: Ja har varit förkyld sedan måndag och denna gången så håller det i sig längre. Brukar gå över på ett par dagar men inte nu. Så kanske till tisdag om jag inte är förkyld.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: