måndag 11 december 2017

Måndag 11/12-2017 20:15

DAG: Jaha igår så glömde jag att ta mina tabletter ja en av dem som jag skulle ha tagit till 20:30 tiden då sover jag okey. Kom på detta till ett tiden eller om det var två så jag missade sömn inatt. Kom ur sängen till 10:30 och jag var illa seg idag. Fick i mig frukosten och så ville jag sova men det sket sig jag sov inte nått det kan jag inte och jag kunde inte heller vila idag. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och gick igång med middagen som jag hade glömt att göra igår och fick göra idag. Så såg serier idag när jag inte gjort nått och så även när jag åt. Så mer? En skit dag idag och som vanligt startade den med en skit natt. Men denna gång var det mitt fel att jag inte sov inatt. Får skylla på förkylningen eller nått.

TRÄNING. Ja körde idag och jag är inte frisk ännu men bättre och det gick okey idag lite segt var det men jag kommer igen till torsdag igen.

ROMAN: Ja idag blev inte nått gjort på denna punkt. Vi får se hur det går denna vecka om det släpper snart igen.

TECKNING: Japp kommer nog nytt till denna veckan men jag skall köra denna igen men inte nu hoppar lite och kör sedan den nya.

MUSIK: Ja nu är det bara förkylning kvar men det kommer nog ta ett tag innan jag kan sjunga igen troligen inte denna vecka i alla fall.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: