lördag 2 december 2017

Lördag 2/12-2017 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov 93% och på andra fick jag idag 66 poäng innan hade jag 44 om jag inte minns fel. Sov igen två cykler men fick inatt 1.45 timme rem sömn. Så nu vet jag mer om den nya och jag vet att jag skall ha runt 65 eller mer och mer än 1.30 timmar rem sömn. Så kom idag upp till 1.45 och då sover jag bra men en dag räcker inte måste sova mer. Så idag fick jag i mig frukosten och så skulle jag gå igång med romanen och jag gick igång men sedan gav jag upp. Kunde inte koncentrera mig idag alls. Så jag la ner till 13:20 tiden jag spelade ett tag men gav upp det med. Så sedan till tre tiden gick jag igång med middagen jo innan detta så gick jag igång med stretchen men hoppade den idag och gick då igång med middagen. Hade idag fisk och mos och majonnäs och såg tre serier idag. Ja det var en serie men tre avsnitt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn. Jo det är spel idag det är redan draget men jag kanske vann lite ni ser på Twitter idag om jag vann eller om det går som det brukar göra. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer att säga så vi hörs igen tills imonn.

TRÄNING: Ja till lite innan tre så gick jag igång med att köra stretchen men idag sket det sig och jag la ner. Gjorde dock lite innan jag gav upp för dagen idag. Men jag kommer igen till måndag igen.

ROMAN: Ja satt ett tag idag men jag tappade farten och la ner. Kör igen till måndag hoppas jag.

TECKNING: Ja imonn skall jag köra en teckning till så skall jag se om jag kan eller inte. Men jag har tid att köra nu för nästa brev kommer inte förrän till den 15é.

MUSIK: Ja till tisdag kör jag igen om allt går som jag vill.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: