onsdag 6 december 2017

Onsdag 6/12-2017 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt sov 76 och en timme 38 på rem så en bra natt inatt. Men jag kom inte ur sängen förrän till elva och fick i mig frukosten och tabletterna sedan fick jag göra allt annat jag skulle göra. Så idag gick jag igång med serier hela dagen körde igång till tolv tiden och såg sedan fram till tre tiden då jag gick igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och såg ett par serier till så idag var det lång titt på serier. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? Men det är bra att sömnen går bättre när jag blir frisk igen så hoppas jag att jag sover bra då med. Så jag hade hosta i morse och har jag det imonn så går jag inte till träningen. Men det var bara morgon som jag hostade idag. Vi får se hur det går imonn. För det har inte blivit sämre i alla fall så vi får se om jag går imonn eller inte. Så mer? Jo jag har kanske vinst idag har tre spel och de har inte ringt men jag kan ha vunnit ändå för de ringer bara om jag vinner över miljonen så jag kan ha fått rätt mycket ändå. Ni får veta idag på Twitter om det gav nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja vi får se om jag kör tills imonn jag hoppas att jag kan köra för det är jobbigt att missa dag blir tungt att gå igång igen. Men om jag inte hostar så kör jag imonn.

ROMAN: Ja blir jag inte bättre så kör jag nog inte alls denna veckan får låta förkylningen försvinna först så går jag igång igen sedan.

TECKNING: Ja idag skulle jag ha kört men jag tänkte kör ikapp serierna har två till att se och det går 13 avsnitt på dessa så det är mycket att se ikapp.

MUSIK: Ja vi får se hur länge förkylningen håller i kan inte sjunga om jag är sjuk så jag hoppas att det släpper snart igen.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: