måndag 4 december 2017

Måndag 4/12-2017 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt sov 75 på nya appen och fem cykler och fyra timmar rem så en väldigt bra natt inatt men jag var förkyld och jag la ner allt idag. Jag tänkte skita i att gå till gymmet och bara vara idag men jag ändrade mig och stack till gymmet till tre tiden. Så sedan hem igen och så hoppade stretchen och gick igång med middagen. Såg idag fyra serier ja det var samma serie men fyra avsnitt eller om det var tre kommer inte ihåg nu men det var nog tre. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen och så nu är jag här. Så mer? Ja fick idag ett sms om att tabletterna fanns på apoteket skall hämta dem imonn. För fösta gången så fungerar sms innan har jag inte fått sms innan men idag så. Ja mer? Jag kom upp idag till elva tiden för jag sov länge inatt och så fick jag bra tid med. Ligger den mellan 65 och 75 så är den bra men jag sover bara två cykler normalt och så måste jag ha över en och en halv timme rem så är natten okey. Så mer? Sover jag bra när jag tar stark tablett så sover jag bäst som idag.

TRÄNING: Ja tänkte idag att jag skulle skita i att träna helt men så efter att jag kom upp idag så blev jag bättre i halsen och så tänkte jag kör ändå. Antigen så går det bra eller så blir jag mer sjuk jag tror inte jag blir mer sjuk men det ser vi imonn. Idag känns det bra ja inte sämre i alla fall.

ROMAN: Nä inget idag men jag kör imonn om jag sover så vi hoppas på det.

TECKNING: Ja vi får se om jag kör en annan dag än till söndag nu när jag är sjuk så kommer jag inte sjunga i alla fall det fungerar dåligt med snuva.

MUSIK: Ja vi får se om förkylningen går över annars så kör jag till nästa vecka igen. Om det inte är en seg förkylning som håller i längre hoppas inte det.

Så dagen är över och jag är ändå nöjd med dagen trotts att jag inte fick nått gjort på grund av sjukdom. Men jag hade en bra natt då brukar dagen bli bra med. Så även idag. Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: