söndag 17 december 2017

Söndag 17/12-2017 20:01

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt sov över en och en halv timme rem och då är det okey. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och sedan tabletterna. Så sedan gick jag igång med teckningen till tolv eller om det var halv ett tiden. Körde den idag fram till 14:50 tiden. Sedan gick jag igång med middagen till tre tiden. Hade idag karréer med pommes och såg serier när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag. Men en okey dag idag fick till rätt okey på teckningen idag. Så mer? Jo jag kan ha vunnit idag men när de inte ringer så är det inte över miljonen men kan ligga på 500000 skulle sitta gott. Ni ser om jag vann på Twitter idag om jag vann nått. Så mer? Jo har inte spelat Nintendo idag alls kör till en dag då jag inte sover så bra. Så mer? Jo jag satte in boxen på att spela in nya på Fox idag kör till den 21é. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skall köra imonn igen och jag har packat så hoppas jag att jag sover inatt så kör jag sedan.

ROMAN: Ja om jag sover så kör jag igen tills imonn så vi hoppas på sömn.

TECKNING: Ja körde idag och det gick bra det är karikatyr och det gick okey idag men jag glömmer från tidigare brev men idag så stod det hur jag skulle göra och då gick det bra. Men jag hann inte hela så jag har till söndag igen att köra. Om inte förr.

MUSIK: Ja får se till tisdag om jag kan få till lite sång igen just nu är det nog inte helt över men jag tror att jag kan köra igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: