tisdag 5 december 2017

Tisdag 5/12-2017 20:19

DAG: Jaha till natt igen och inatt sov jag inte så bra kom upp till 55 o poäng och det är inte bra så hade jag bara en timme rem inatt och då blir det inte bra. Kom ur sängen till elva tiden idag och fick i mig frukosten sedan har jag inte gjort ett dugg idag. Jo jag har försökt fixa digital edition och idag så fick jag installera den gamla då fungerar det igen så jag kan läsa boken jag la upp på forum med om detta får se om de svarar på det eller inte. Så mer? Jo jag stack till apoteket och idag fick jag ett sms så nu fungerar det igen. Så köpte en flaska senap med sedan hem igen. Skall imonn beställa nytt såg idag att ett recept hade gått ut så jag får beställa nytt imonn. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till 15:30 tiden hade idag kotletter med stripes och såg tre serier idag. Ja det var samma serie men tre avsnitt. Så mer? Jo jag fick två samtal idag med till middagen och sedan ett efter. Så mer? Är förkyld som igår men jag hoppas att det blir bättre tills jag sticker till gymmet till torsdag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag är bättre tills torsdag för nu är det jobbigt med att jag är snuvig men vi hoppas att det blir bättre tills torsdag.

ROMAN: Nä kass natt och inget gjort på denna punkt idag heller. Men jag kommer igen tills förkylningen är över.

TECKNING: Ja om jag inte är bättre imonn så skall jag försöka köra lite på denna punkt imonn. Får se om det går bättre imonn än innan.

MUSIK: Ja skall jag sjunga så kommer jag inte kunna detta förrän sjukdomen är över så jag kommer igen till nästa vecka hoppas jag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: