söndag 3 december 2017

Söndag 3/12-2017 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt vaknade ett otal gånger och kom ur sängen till elva tiden. Fick idag i mig en ägg frukost med kokta ägg och mackor. Och lite sent tabletterna med. Så sedan gick jag igång med dammsugningen till ett tiden. Efter detta skulle jag då köra igång med teckningen men inte idag tappade det helt idag och det gick inte bra alls idag så jag la ner till två tiden. Och då satte jag igång att se på teve ja på netflix såg fyra eller fem avsnitt på en serie men jag har många att se så jag ser nya när de kommer. Men det går ju i säsonger så jag kommer hinna se innan de nya kommer. Så till tre tiden gick jag igång med middagen hade korv idag med stripes och fick sedan i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har spelat idag med men det gick inte bra alls idag en kass dag idag. Jo jag sov 51 idag och jag måste till 65 om det skall vara en okey natt. Så skall jag ha över en och en halv timme rem då är jag pigg eller ganska pigg efter natt. Fick inatt en och tio och det var inte bra. Så mer? Jo jag har kanske vunnit idag de har inte ringt men kanske lite. Ni ser idag på Twitter om det gav nått igår vann jag inte nått. Så mer? Jo jag har fått ont i halsen lite nu förtiden så blir jag inte sjuk jo lite men inte som förr. När jag var liten så fick jag över 40 grader feber och ont i halsen och allt men inte nu. Jag vet inte om jag har fått bättre immunförsvar för jag har varit sjuk tre gånger de senaste 20 åren. Med denna gång fyra men som jag sa så bryter det inte ut jag blir bara lite kass i halsen inget mer. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om jag inte blir sämre så kör jag imonn i alla fall. Vi får se imonn hur jag gör har inte lust att vara hemma nu när jag äntligen har kommit igång igen. Men vi får se hur det är tills imonn. Jag har packat och allt är klart i alla fall.

ROMAN: Ja sover jag imonn så kör jag igen vi hoppas på det.

TECKNING: Ja idag så försökte jag men idag sket det sig helt och det blev inte bra alls idag så jag la ner tar en annan dag istället.

MUSIK: Ja kör till tisdag igen så får vi se om jag sover och kör roman innan och sedan musik eller om jag hoppar roman och kör musik bara det beror på hur jag sover vill säga.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: