söndag 1 september 2024

Söndag 1/9-2024 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag mig igen låg idag till 14:00 tiden då jag kom upp och fick igång läsningen och sedan romanen ett tag idag igen och det är okey efter länge med kassa dagar. Så sedan till 16:00 tiden la jag ner och gav upp för dagen. Och sedan till 16:45 tiden gick jag igång med middagen hade idag igen fläsk och potatis och löksås såg idag på en film jag hade sett innan men slö glodde idag igen. Sedan fick jag i mig två koppar kaffe ja fick i mig den sista just nu faktiskt. Och så gjorde jag träningsmaten idag med just nu innan detta faktiskt igen.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn. Så hoppas jag att jag kör gången med tills imonn.

ROMAN: Jaha till efter två idag körde jag ett tag idag igen och det gick bra idag med att köra igen. Men tills imonn hoppar jag eftersom jag kör igång gymmet till 15:00.

MUSIK: Nä inget här idag igen.

Jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: