måndag 21 december 2020

Måndag 21/12-2020 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannen var igång inatt igen och det var en annan granne idag som ropade ett par gånger och så kunde jag inte somna sedan och då var klockan redan två tre suck. Så kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag gick igång till 12:30 idag och körde till 15:00 så en bra dag idag. Men mer om detta nedan. Så jag köpte ett spel igår för 400 gick på 600 så jag slog till när det var nersatt igår laddade hem igår och idag laddade jag hem två spel till som var gratis att ladda ner. Så sedan till 17:00 så hoppade jag träningen idag och till torsdag mer om detta nedan så jag gick igång med middagen till 16:00 hade idag korv och spagetti och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Jag gick igång tidigt med bloggen så jag inte blir sen som jag blev förra veckan igen. Så mer? Nä inte idag. Jo morsan ringde hon åker in igen idag skall se om hon ringer till åtta tiden vet ej när hon kommer in så jag får kolla detta sedan. Ja mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja jag sov kasst och tappade farten helt idag så jag tar igen det till efter jul igen hoppar så länge idag och till torsdag igen. Och så sov jag illa kasst inatt med så…

ROMAN: Ja jag körde idag och det gick bra trotts kass natt inatt så kunde jag köra idag. Så jag hoppas jag kan göra om tills imonn med.

Jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: