måndag 14 december 2020

Måndag 14/12-2020 20:12

DAG: Jaha till natt igen grannen var igång igen och jag sov illa inatt kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med musik men det sket sig idag igen. Mer om detta nedan. Så jag stack till träningen och sedan hem igen tappade farten helt idag och la ner och gick hem igen. Så gick jag igång med middagen och såg en serie idag när jag åt. Jo jag såg en serie efter jag försökte med musiken med. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så nu är jag här. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Då jag skall testa annat igen får se hur det går då?

TRÄNING: Ja gick igång idag men tappade farten helt och la ner idag. Kommer inte köra till torsdag heller denna veckan håller upp ett tag och ser hur det går. Skall höja men tror att jag väntar med det ett tag nu.

ROMAN: Ja musiken gick åt skogen så jag hoppas att det går bättre med denna punkt imonn. Om jag går igång till efter ett tiden så kanske jag kan köra igen får se hur det går imonn.

MUSIK: Ja jag kan inte gå mer än en oktav tror att jag måste öva rösten mer innan jag provar igen. Men jag måste nog prata igen om jag skall ha en chans att kunna sjunga igen. Så jag håller upp ett tag med detta igen.

Jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: