fredag 20 september 2024

Fredag 20/9-2024 19:41

DAG: Jaha vaknade idag till sex tiden sedan kom jag ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så fick jag ihop lakan och tvätt och så la jag mig igen till 12:00 då jag vaknade och fick ner tvätten och så upp igen. Så sedan till ett och trettio stack jag till ICA för att handla sedan hem igen. Var nere och fick upp lakan och sängkläder och så till 15:30 var jag nere och fick upp hela tvätten upp. Sedan gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris och sås och såg först ett avsnitt av andra omgången av en serie sedan en till andra omgången av en annan serie har ett avsnitt att se tills imonn av den andra igen. Jaha fick sedan i mig två koppar kaffe igen. Ja och så skulle jag ha köpt mat idag men eftersom att jag inte har bankid så kan jag inte köpa mat så jag får vänta tills måndag när jag kommer hem från banken efter elva tiden.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha inget idag.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling!

torsdag 19 september 2024

Torsdag 19/9-2024 19:50

DAG: Jaha idag köpte jag ny mobil kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 8:30 låg sedan till 12:00 tiden och stack sedan till butiken till 12:20 tiden. Åkte hem sedan och stannade på ICA för att handla lite sedan hem igen. Och satte igång att fixa mobilen sedan och så till 17:00 var jag klar för idag i alla fall och så gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatis och sås idag igen och såg på inte nått idag igen. Och hann inte få i mig något kaffe idag igen. Måste till banken och fixa nytt bankid gick inte att göra utan pass eller annat som jag inte hade så jag skall dit på måndag och fixa detta då.

TRÄNING: Jaha inget förrän till måndag igen.

ROMAN: Jaha inget idag igen.

MUSIK: Dito här med.

Jag säger Tjingeling!

onsdag 18 september 2024

Onsdag 18/9-2024 20:02

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till sju tiden kom sedan ur sängen till 9:00 idag sen fick i mig frukosten och så la jag mig igen. Och idag är jag förkyld jag var lite innan men mer idag än igår så jag stannade hemma från gymmet idag med sedan så la jag mig och låg till 16:00 med ett par vak för att tysta mobilen. Så till 17:00 gick jag igång med middagen och fick i mig denna framför teven igen såg inte på nått bara glodde idag igen. Men fick i mig två koppar kaffe igen idag.

TRÄNING: Ja som jag sa hoppade jag detta idag.

ROMAN: Jaha inget idag igen.

MUSIK: Och inget här igen.

Jag säger Tjingeling!

tisdag 17 september 2024

Tisdag 17/9-2024 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag mig igen men idag skulle jag ha ett online möte med en läkare till 11:30 så jag kom ur sängen till 11:20 och sedan hade jag mötet med läkaren och vi kom överens om åtgärd sedan så spelade jag lite spel och så la jag mig igen till ett tiden sedan till två tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och så till 16:00 gick jag igång med middagen sent idag igen. Hade idag karréer med potatis och sås igen och såg inte på nått idag igen. Och hann inte med kaffe idag igen.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt igen så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Jaha inget idag igen.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! 

måndag 16 september 2024

Måndag 16/9-2024 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt enligt klockan i alla fall så sov jag bra inatt kom igång till sex tiden och kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen låg idag till 14:00 tiden då jag kom ur sängen. Så till 14:50 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg på inte nått idag igen och sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen en vanlig träningsdag idag igen.

TRÄNING: Jaha fick igång allt idag och det gick bra idag att köra fick igång lite högre tränings fart på gå bandet idag i alla fall lite.

ROMAN: Jaha inget idag igen.

MUSIK: Och ja inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

söndag 15 september 2024

Söndag 15/9-2024 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen men sedan till tolv skulle jag ta vikten och så till ett skulle jag göra lotto så jag sov inte så bra idag. Kom igång till 13:00 och spelade spelet jag köpte sist nine sols som är rätt okey att spela. Sedan så la jag mig igen och låg till 14:00 och sedan till 15:30 åt jag ett äpple och så till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag fiskpinnar och potatis såg inte på nått idag igen utan glodde bara på teven idag igen och sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag kör imonn igen om jag sover då vill säga. Så tog jag vikten idag igen och jag har gått upp till 97 igen.

ROMAN: Jaha inget idag igen.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling!

lördag 14 september 2024

Lördag 14/9-2024 19:52

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov illa fram till sex tiden kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag  mig igen fram till 13:30 tiden då jag laddade hem ett nytt spel och spelade till 15:50 tiden sedan gick jag igång med middagen till 16:00 hade idag karré med potatis och sås och såg en film men såg inte klart idag igen utan ser en annan dag. Så efter detta fick jag  i mig två koppar kaffe  igen.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Och nej inget idag igen kommer jag igång tills imonn?

MUSIK: Nej inget idag igen.

Jag säger Tjingeling!

fredag 13 september 2024

Fredag 13/9-2024 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov dåligt fram till sex tiden kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag mig igen låg idag till 13:30 tiden idag sedan till 14:00 stack jag till ICA för att handla sedan hem igen och sedan så fick jag igång middagen till 15:30 och åt sedan till 16:15-20 tiden. Såg inte nått idag på teven slö glodde idag igen och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Jo till nio tiden gick jag igång med en skann på datorn är inte klar ännu.

TRÄNING: Jaha inget idag på denna punkt.

ROMAN: Jaha inget idag heller.

MUSIK: Nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

torsdag 12 september 2024

Torsdag 12/9-2024 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen kom igång idag till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag mig igen och sedan till 14:00 kom jag ur sängen och fick i mig ett äpple till 15:00 tiden sedan till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag wok karré wok idag igen och jag har inte ätit på länge så det var väldigt gott idag igen. Såg inte på nått idag igen på teven utan slö glodde idag igen. Och sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag igen.

ROMAN: Jaha hoppade allt idag igen tappade farten efter jag kom upp idag jag satte mig och läste men sedan gav jag upp för dagen.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

onsdag 11 september 2024

Onsdag 11/9-2024 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov illa fram till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag mig igen låg till 14:10 tiden sedan kom jag ur sängen och sedan till 14:50 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg sedan på inte nått på teven och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha körde nästan allt idag hoppade en övning för magen idag eftersom löpbandet var ledigt så gick jag med en gång och hoppade en idag. Men annars gick det bra idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

tisdag 10 september 2024

Tisdag 10/9-2024 19:48

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt ingen inatt sov kasst fram till sju tiden sedan kom jag ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag mig igen fram till tio då jag skulle ta blodtrycket och sedan låg jag till 11 och sedan till 12 då jag kom ur sängen och kom upp skulle till sköterskan idag och ta EKG men hon hade ändrat på tiden så det går till den 10 nästa månad igen så jag stack hem igen  och sedan var jag inne på ICA och handlade lite sedan hem igen. Och efter ett tag kom jag på att jag skulle köpt ägg som jag glömde idag så jag stack jag till ICA igen och köpte detta sedan hem igen och nästan med en gång fick jag igång med middagen hade kotletter med potatis och sås såg slutet på filmen jag såg igår och den var okey hann inte med kaffe idag sen som jag var idag.

TRÄNING: Jaha jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Jaha en dag till spillo idag efter inget alls men jag kommer igen tills torsdag igen hoppas jag i alla fall.

MUSIK: Jaha inget idag alls.

Jag säger Tjingeling!

måndag 9 september 2024

Måndag 9/9-2024 20:29

DAG: Okey idag är jag sen så snabb blogg idag. Kom igång idag till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och sedan la jag mig igen låg till 14:00 sedan till 14:40 gjorde jag mig iordning för att gå till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och så åt jag och såg på en film såg inte hela idag ser en annan dag. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha körde allt idag och sedan gå gick jag på plan mark i en timme tjugo sedan hem igen.

ROMAN: Jaha inget idag igen.

MUSIK: Nä inget idag igen.

Jag säger Tjingeling!

söndag 8 september 2024

Söndag 8/9-2024 19:37

DAG: Jaha kom igång idag lite tidigt ja tre minuter tidigare än jag skulle i alla fall. Men nu till natten igen och en kass natt igen sov dåligt och kom igång idag till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag mig igen. Låg idag till 14:00 tiden och kom sedan igång med att läsa till 14:25 tiden sedan satte jag mig men fick inget skrivet idag igen. Sedan skulle jag göra träningsmaten men glömde detta idag får göra tills imonn efter träningen skall bara steka köttbullar och koka pasta så jag tror jag hinner det tills imonn. Så till 17:00 gick jag igång med middagen idag hade idag fläsk och potatis och löksås igen och såg idag en film Union tror jag att den hette. På Netflix och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen just innan detta just nu.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt igen så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Jaha idag körde jag igång men kom inte igång sedan tappade farten och la ner idag igen. Och imonn är det inget för då tränar jag igen.

MUSIK: Jaha inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling!

lördag 7 september 2024

Lördag 7/9-2024 19:56

DAG: Jaha till natt igen då ja och en vanlig natt igen sov dåligt igen vaknade ett otal gånger inatt kom till sans till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen men idag kom jag upp till ett tiden trodde att det var då jag skulle upp idag även om det var två tiden jag skulle upp igen. Så gick jag igång med romanen men tappade intresset idag och så skulle jag ut och köpa lök jag skulle ha fläsk och löksås idag men kom då på att jag inte hade lök hemma och fick gå till 15:30 till ICA för att köpa sedan hem igen. Så till 16:00 gick jag igång med middagen och så till 17:00 åt jag och sedan fick jag i mig två koppar kaffe även om jag inte skulle ha haft detta idag eftersom jag tog blodtrycket idag och då skall man inte ta kaffe innan en halvtimme innan.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Och inget idag heller.

MUSIK: Och dito på denna punkten med.

Jag säger Tjingeling!

fredag 6 september 2024

Fredag 6/9-2024 19:49

DAG: Jaha till natt igen då ja och en vanlig natt igen kass med andra ord kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen fram till 11:10 då jag skulle packa för tvätten kom jag på att jag inte hade köpt tvättmedel så jag stack och köpte detta och sedan till 12:00 stack jag ner med tvätten och så upp igen. Så till ett tiden var jag nere och fick upp tvätten på tork och så upp igen. Sedan köpte jag allt jag ville ha när jag var ute i morse så jag gick inte ut mer idag. Så till 15:30 stack jag ner och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatisgratäng och såg en film men såg inte klart idag. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha idag var det ingenting på denna punkt.

ROMAN: Ja idag såg jag att jag hade fått från alla förlag och ingen ville ha det så jag går över till nästa roman.

MUSIK: Nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

torsdag 5 september 2024

Torsdag 5/9-2024 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en vanlig kass natt inatt igen somnade någon gång och kom sedan igång till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen låg idag till 14:00 då kom jag upp och fick läst ett tag sedan gick jag igång med romanen körde den till 15:30 tiden sedan har jag inte gjort mycket idag. Sedan till 16:45 gick jag igång med middagen hade idag kebab och pommes och såg inte på nått idag igen. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jo jag har dångat ett mail till sista förlaget om att de inte svarat. Får se vad de säger om detta då. Så satte jag igång idag till 14:30 tiden med att skriva igen och det gick bra idag fick en hel del gjort idag.

MSUIK: Jaha inget idag igen.

Jag säger Tjingeling!

onsdag 4 september 2024

Onsdag 4/9-2024 20:02

DAG: Jaha idag kom jag igång till sex tiden sedan till 8:30 kom jag ur sängen till och fick i mig frukosten och så la jag mig igen låg idag till 14:30 och sedan stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg inte på nått idag igen och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha idag körde jag allt men inte hela gången jo jag gick i en timme och tjugo minuter med uppför gick jag inte alls idag. Där emot så ökade jag  farten sist tjugo minuterna till 5,5. 

ROMAN: Jaha inget idag eftersom jag tränade men tills imonn hoppas jag att jag kan köra igen.

MUSIK: Och nej inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling!

tisdag 3 september 2024

Tisdag 3/9-2024 20:02

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag mig igen och låg idag till 14:00. Då jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Fick igång middagen till 16:30 tiden och sedan åt jag till 17:00 tiden fick i mig min tablett med till sex tiden och sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Såg idag en serie jag spelade in från vanlig teve.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag hoppas att jag kan köra tills imonn igen.

ROMAN: Ja det blev inget idag eftersom jag gick ut till 14:00 tiden idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling!

måndag 2 september 2024

Måndag 2/9-2024 20:02

DAG: Jaha kom igång idag till sex tiden sedan kom jag ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag mig igen fram till 14:30 tiden sedan till 14:40 så ringde mobilen och så stack jag till gymmet och sedan hem igen. Mer om detta nedan. Så fick igång middagen och såg inte på nått idag igen. Jaha efter middagen fick jag ner två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha körde inte allt idag heller jag gjorde alla övningar men sedan gången fick lite modifikation jag orkade inte gå 20 minuter uppför så jag gick nästan 20 minuter plant sedan stannade gång bandet och jag fick göra om och så gick jag en halvtimme sedan.

ROMAN: Jaha inget idag för jag ligger till 14:00 idag igen.

MSUIK: Och jaha inget här igen idag.

Jag säger Tjingeling!

söndag 1 september 2024

Söndag 1/9-2024 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag mig igen låg idag till 14:00 tiden då jag kom upp och fick igång läsningen och sedan romanen ett tag idag igen och det är okey efter länge med kassa dagar. Så sedan till 16:00 tiden la jag ner och gav upp för dagen. Och sedan till 16:45 tiden gick jag igång med middagen hade idag igen fläsk och potatis och löksås såg idag på en film jag hade sett innan men slö glodde idag igen. Sedan fick jag i mig två koppar kaffe ja fick i mig den sista just nu faktiskt. Och så gjorde jag träningsmaten idag med just nu innan detta faktiskt igen.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn. Så hoppas jag att jag kör gången med tills imonn.

ROMAN: Jaha till efter två idag körde jag ett tag idag igen och det gick bra idag med att köra igen. Men tills imonn hoppar jag eftersom jag kör igång gymmet till 15:00.

MUSIK: Nä inget här idag igen.

Jag säger Tjingeling!