torsdag 12 december 2019

Torsdag 12/12-2019 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt kom ur sängen till 11:00. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag tänkte kör lite i alla fall och jag körde till 14:00 tiden men då gick jag igång till ett tiden med. Så sedan till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Så sedan fick jag i mig middagen och så glodde jag på teven en serie när jag åt. Efter detta fick jag i  mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har spelat lite Nintendo idag med kom några nya spel idag och jag spelade lite på dem. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Då skall min kaffekokare komma ja det är en kapsel kaffe kokare har tagit fem dagar då tills imonn. Så jag hoppas att jag får den tills imonn.

TRÄNING: Ja idag gick det så där jag gjorde inte alla övningarna idag jag tappade farten och la ner. Jag sa att det var en små kass natt och det kände jag av idag så jag la ner slutet.

ROMAN: Ja jag körde idag ett tag och jag är nöjd med detta efter kass natt ja halv kass men ändå kass när jag inte orkar göra alla övningar.

MUSIK: Nä jag gjorde inte nått på denna punkt idag.

Så jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: