torsdag 13 juni 2019

Torsdag 13/6-2019 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen jag måste nog sova ja eller vila en hel dag för att få igång sömnen igen. Just nu sover jag fram till fyra fem tiden och sedan vaknar jag. Så om jag lägger mig efter frukosten så kanske jag kan få igen sömnen och inte vara skit trött när jag sedan lägger mig. För om jag är trött så vaknar jag igen till tre fyra fem tiden och det måste jag bryta skall se imonn om jag kan gör det. Så sedan är det problem med hemsidan ja hotellet har problem så jag kommer inte lägga upp nya hemsidan idag eller imonn tror jag fick mail om detta idag och jag tror att det tar tills lördag eller kanske till måndag innan jag kan lägga upp den nya sidan. Men mer om detta nedan. Så har kört hemsidan nästan hela dagen idag. Men till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Körde lite stretch idag och sedan gick jag igång med middagen. Såg en serie när jag åt idag och efter detta fick jag igång en kopp kaffe som jag ännu inte har fått i mig. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick okey även om jag är illa trött efter kassa nätter så jag hoppas att jag kan få igång sömnen igen.

ROMAN: Ja om jag kan få igång sömnen igen så kanske jag kan köra här igen.

HEMSIDAN: Ja idag gjorde jag resten och jag är nu klar att lägga upp. Men hotellet har problem och jag måste vänta tills detta är löst. Så vi får se när jag kan lägga upp den nya sidan.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: