söndag 16 juni 2019

Söndag 16/6-2019 19:32

DAG: Jaha kass natt igen och kom ur sängen till 10:30 tiden idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med hemsidan igen. Jo jag har lagt på https och jag sa att jag hade fixat bloggen men det var inte sant jag loggade in och då var allt okey men när man kollar så var det inte https men nu är det det. Jag kollade igår och hittade på internet hur jag skulle göra. Men mer om detta nedan. Så jag höll på med detta fram till ett tiden då jag la av och gick igång med annat. Men så blev det fel och jag mailade om detta men sedan blev det bra igen och jag var klar med allt. Så till två tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter och pommes idag. Såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nej jag gick igång med spelet till 16:45 och spelade idag fram till 17:45 då jag la ner för dagen. Så mer? Jo jag kanske har vunnit lite idag ja jag ser det idag men det var inatt som dragningen var. Ni ser på Twitter om det gav nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag och ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Kan bara hoppas att jag sover bättre inatt men jag vaknar till fyra fem varje natt nu. Och jag vet inte hur jag skall bryta detta heller.

ROMAN: Ja jag skall se imonn om jag inte kan skriva lite även om jag sover kasst inatt så hoppas jag att jag kan skriva lite imonn innan jag sticker till träningen.

HEMSIDAN: Ja jag trodde att jag hade fått det rätt igår men inte heller. Såg inatt när jag kollade på mobilen att jag kunde göra det själv idag. Så jag laddade hem ett program som backar upp bloggen och först fick jag göra en backupp på databasen. Och det var inte så lätt men jag fick till det tillslut ändå. Allt kostar men jag hittade ett alternativ som inte kostade idag och tog det. Så sedan fick jag ladda hem ett annat program som byter ut alla http till https och sedan gjorde jag det och då såg allt ut att vara okey. Allt gick bra men databasen rasade och jag kunde inte komma in på bloggen alls. Så jag mailade om detta och sedan efter en timme nått sånt så kollade jag igen och då var det okey igen. Fråga inte mig vad det var men sidan var okey igen och jag fick hela bloggen till https sidan känner av om bilderna jag la upp kommer från http eller https men jag bytte ut allt till https och problemet var löst. Så nu är inte hemsidan https jo det är den men den känner av att ett par bilder ligger på http och så är sidan inte säker men det problemet försvinner när jag lägger upp nya hemsidan då är alla bilder https och inga mer problem. Och jag vet inte när jag kommer lägga upp den nya sidan för problemet med webbhotellet är inte över ännu. Får kolla på deras driftinfo sidan om det är borta eller inte. Så jag kanske lägger upp till måndag eller tisdag om allt är okey då. Vi får se hur det är med det. Och ni kan nu se att bloggen har ett litet hänglås som säger att sidan är helt säker. Kommer snart på hemsidan med när jag lägger upp den.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: