måndag 4 oktober 2021

Måndag 4/10-2021 20:04

DAG: Jaha till natt igen och jag kom på inatt att det inte alls var grannen som höll takten utan hans säng som stod snett så att varje gång han vände sig så knackade den i golvet. Jag hörde att han snarkade och så knackande det med och det kan han inte göra sova och knacka på samma gång. Var och sa till idag om att han kan fixa till detta hoppas det. Så till dagen gick igång med romanen idag till ett tiden körde fram till 14:30 tiden då jag la av för dagen. Så sedan till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen som jag fick göra idag jo jag gjorde middagen innan jag gick igång med romanen idag glömde säga detta innan. Och så ringde jag till MIO och frågade på en säng som morsan skulle köpa men det var inte bra för hon var för lätt och sängen var för tunga och hon väger bara 70 då skall man inte ha en hård säng sa de på MIO. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe efter middagen. Mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja körde inte allt idag men en sak var fel på maskinen så jag gjorde allt annat idag och hoppade denna och det gick trögt idag efter kass natt igen.

ROMAN: Ja körde idag och det gick okey efter mycket strul med annat med. Brukar inte fixa detta men idag gick det bra även efter jag pillade med annat. Har mer att göra tills imonn. Kan bara hoppas att jag sover inatt.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: