söndag 30 september 2018

Söndag 30/9-2018 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov en timme och fem minuter och då är det precis på okey. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga till ett tiden. Så efter detta så gick jag igång med teckningen och körde den fram till 14:30 tiden då jag var klar för idag. Jag gick igång med middagen till 15:00 tiden och jag hade idag karréer med ris idag och såg en film slutet på den som jag såg innan och så gick jag igång med en till men jag orkade inte se den idag så jag la ner. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Jo jag såg del sju av åtta på bron idag innan jag gick igång med middagen. Så mer? Jag såg idag att jag inte hade vunnit högsta för då hade de ringt igår. Men jag har chans på 880000 ser idag efter bloggen om jag vann eller inte. Så mer? Jo jag gick igenom mobilen idag med hade inte gjort allt igår och fick göra om idag lite men nu skall det vara klart. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Kan bara hoppas att jag sover inatt så kör jag igen.

ROMAN: Ja om jag sover så kör jag imonn vi hoppas på sömn inatt.

TECKNING: Ja kör igen till söndag men då på något nytt i 3D programmet tänkte jag. Får inte nytt brev förrän till den 15é nästa månad igen. Annars kör jag kroki om jag inte kommer på annat. Och om jag sover kasst så kanske jag kör på andra dagar med.

MUSIK: Ja har jag vunnit idag ja igår så ser ni detta på Twitter idag vi hoppas.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: