tisdag 9 februari 2021

Tisdag 9/2-2021 19:59

DAG: Jaha till natt igen och en rätt små kass natt igen men igår glodde jag på saker i mobilen igen det måste jag sluta med. Kom igång till 11:10 idag igen och fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken idag igen. Körde den idag till 15:00 tiden då jag gav upp för dagen. Så till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg klart filmen jag såg igår sedan la jag ner för idag. Fick i mig två koppar kaffe idag och en till mitt på dagen hade glömt innan så jag hade mycket kaffe idag. Så sedan har jag spelat spel idag med ett tag men annars har jag inte gjort mer idag. Får se tills i monn hoppas jag kunna köra annat ett tag om jag sover vill säga jag hoppas på det. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja om jag sover så hoppas jag kunna köra igen på denna punkt har sovit okey så jag hoppas att jag gör detta inatt med.

MUSIK: Ja idag har jag pillat med sången och jag fick till den idag jag lärde mig nytt och fixade till sången så nu låter det okey men jag tror att jag väntar ett tag med denna punkt så ser jag om jag kan köra roman ett tag igen. Jag fick till sången rätt okey men jag tror att jag väntar med att lägga upp om jag gör det alls i huvudet var det bra men sedan när jag spelade in det så var det inte så bra. Jag kommer hålla upp ett tag och se om jag kan köra roman ett tag om jag sover då.

Jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: