torsdag 12 mars 2020

Torsdag 12/3-2020 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt. Men jag vaknade idag tidigt till sju tiden och var uppe på toan. Efter detta så somnade jag inte igen och jag kom ur sängen till 10:00 idag. Fick i mig frukosten och så fick jag idag vänta på att klockan skulle slå 11:30 då det var dags för mina tabletter igen. Så sedan gick jag igång med att göra inget fram till tre. Jo jag skrev lite idag innan jag gav upp detta med men till tre tiden då jag stack till träningen och idag tappade jag farten och stack hem igen. Så när jag kom hem så såg jag en film som jag såg klart efter middagen. Jag gick igång med den till 17:00 tiden. Så och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller ja inatt så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jag körde ett tag idag men jag tappade farten helt idag så jag la ner allt och stack hem igen. Jag tror att jag var trött men inte då det kom sedan.

ROMAN: Ja lite fick jag gjort idag i alla fall inte så mycket men ändå nått så jag hoppas att jag kan göra igen till lördag imonn är det tvätt som gäller för mig.

MUSIK: Och nej inget idag på denna punkt.

Jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: