söndag 29 april 2018

Söndag 29/4-2018 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och en sämre natt inatt vaknade till sex tiden och låg sedan till 10:30 innan jag kom upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att klippa håret efter detta så gick jag igång med dammsugningen. Och sedan körde jag teckningen fram till 15:00. Så jag gick igång med middagen hade idag fiskpinnar och mos gott mos och såg den nya serien två avsnitt innan jag gav upp. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag nya spelet ett tag. Så mer? Ja imonn skall jag till vårdcentralen och ta prov sedan måste jag göra tränings maten gjorde inte detta idag. Fastnade på spelet idag och glömde att göra den. Så mer? Jag hoppas att jag har vunnit lite idag ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer att säga så vi hörs igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag kör imonn om jag sover och det hoppas jag på att göra. Mer om detta imonn.

ROMAN: Ja imonn blir det inget på denna punkt skall ta prov och sedan göra träningsmaten så jag hinner inte med imonn.

TECKNING: Ja körde idag och det gick bra det var inte så svårt att göra men jag måste ta och lära mig avståndet och det kommer ta tid jag kan inte riktigt just nu men jag skall ta och göra så kan jag förhoppningsvis sedan.

MUSIK: Ja kanske till torsdag kör jag om jag sover tar jag nya tabletterna så hoppas jag att jag sover till tio tiden och så kommer jag upp ur sängen till sex tiden. Då hinner jag med att skriva och göra musik med. Vi får se till onsdag vad de säger.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: