torsdag 22 februari 2018

Torsdag 22/2-2018 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt vaknade till nio tiden och kom ur sängen till 10:30 tiden. Sov inatt grönt på rem och som vanligt på annat men rätt okey natt. Fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå tolv då jag stack till läkaren. Så sedan gick jag hem idag och kom hem till 14:00 tiden. Så efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå tre. Fick idag reda på att jag hade brist mer än innan och att jag hade för få vita blodkroppar. Skall ta nytt prov till början av mars så skall vi se om det är brist igen. Man kan lättare få infektion om man har för få vita blodkroppar och lite till det är inte bra. Så har jag brist på nått mer men jag kommer inte ihåg vad det var men jag fick tabletter för det skall hämta imonn. Så mer? Jo till tre så stack jag till träningen och idag gick det så där jag la mig ner för att göra magen och sedan låg jag bara. Länge och idag var jag sen hem och så hoppade jag stretchen igen. Tappade lusten helt idag och la ner. Så mer? Jo morsan ringde idag en signal. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja gick bra idag tills jag skulle köra magen då tappade jag farten helt och tiden försvann. Så hoppade jag stretchen igen.

ROMAN: Ja fick inget gjort idag men kanske tills imonn skall ut och hämta de nya tabletterna så men hoppas jag sover så kör jag fram till 15:00 tiden så sticker jag till apoteket sedan.

TECKNING: Ja jag såg igår att jag glömde denna punkt men jag hade inte mer att säga än kör till söndag igen.

MUSIK: Ja kanske tills imonn men jag får se hur jag sover inatt.

Så det var dagen det och jag säger som jag brukar göra vid denna tid Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: