onsdag 10 januari 2018

Onsdag 10/1-2018 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och idag vaknade jag till 11:30 då min mobil gick igång. Men innan detta så sov jag inte bra. Kom ur sängen och fick i mig mackorna och tabletterna. Så sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:50 tiden. Sedan till tre så gick jag igång med middagen. Hade idag revbensspjäll och ris hade inte nått allt idag. Men det var gott och väldigt länge sedan jag åt det. Så fick i mig allt och sedan åt jag upp resten av dem med. Hade tänkt att ha detta till annan dag men tog allt idag. Jag såg tre serier när jag åt idag. Så mer? Jo sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så nu är jag här igen. Så mer? Jo jag har gått igång med att se dimman på netflix den hade jag inte sett innan. Verkar rätt okey. Så mer? Jo de ringde inte igår men jag kan ha vunnit pengar ändå även om det inte är över mille så kan jag ha vunnit. Ser detta idag på Twitter om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja skall köra imonn igen har packat väskan för imonn så hoppas jag att jag sover inatt så kör jag igen.

ROMAN: Ja lite segt idag men jag kom ändå igång med det. Bättre lite än inte nått. Kör imonn igen om jag sover vill säga. Jo jag tror att jag har vänt lite på dagen så jag inte somnar när jag skall och vaknar då sent med. Jag hoppas jag sover och kommer ur sängen till 10:30 så jag kommer in igen med detta snart.

TECKNING: Ja kör till söndag igen om jag sover vill säga.

MUSIK: Ja körde inte alls idag men jag skall tills imonn om jag inte sover. Så jag hoppas jag sover och kan köra båda sakerna imonn. Då kör jag roman fram till två och sedan musik fram till tre.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: