måndag 29 januari 2018

Måndag 29/1-2018 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en så där natt inatt sov runt 45 poäng idag och jag fick 1 timme rem inte så bra men bättre än innan. Var seg upp idag och fick idag i mig en ägg frukost med bacon och bröd. Så sedan satte jag igång med romanen till ett tiden höll idag på fram till 14:30 tiden. Stack till gymmet till tre och sedan hem igen. Idag gjorde jag stretchen och fick i mig lite mat med men idag smakade det inte så bra. Måste byta mat nu tror jag. Så såg en serie när jag åt idag och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä kommer inte på mer att säga idag en rätt okey dag men lite kass  natt igen. Skall sova runt 70 när jag tar starktablett men inte inatt heller sover inte så bra längre på tabletterna. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde allt idag och sedan också stretchen med så okey idag.

ROMAN: Ja körde idag från ett tiden och fram till 14:30 då jag la ner för dagen. Lite segt idag men jag kom ändå igång till slut och jag är nöjd med dagen idag.

TECKNING: Ja kör till söndag igen.

MUSIK: Ja vi får se hur jag sover inatt om jag kör imonn eller inte. Sover jag så köra jag roman om inte så kör jag musik vi får se hur det går.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: