torsdag 14 december 2017

Torsdag 14/12-2017 20:09

DAG: Jaha till natt igen idag vaknade jag till att klockan i telefonen ringde till 11:30 hade svårt för att somna igår så jag låg länge idag. Men jag sov rätt okey med rem sömn så jag flög upp och fick i mig en macka och sedan tabletterna. Sedan la jag mig ett tag till och fick sedan i mig mackan två och kaffe. Så idag har jag glott på serier ett tag och sedan stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så såg jag serier igen men nu inspelade idag. Så mer? Har inte fått hjälp med kontona idag men jag hoppas få svar snart. Så mer? Jo jag laddar ner ett spel från UBI soft black flag det är gratis och jag tänkte kan ta det och ladda ner. Så mer? Nä jo det kan vara vinst inte högsta men kanske 500000 hade suttit gott ni får se idag på Twitter om det gav nått.

TRÄNING: Ja idag gick det segt och jag hoppade lite idag på slutet jag tappade farten helt idag på slutet så jag la ner och gick hem.

ROMAN: Ja till nästa vecka hoppas jag att jag kan gå igång igen på denna punkt. För jag mår bättre men det är ännu inte över ja förkylningen alltså.

TECKNING: Ja idag fick jag nya brevet och har lyssnat på cdn och jag kör till söndag igen.

MUSIK: Ja till nästa vecka hoppas jag att jag kan köra igen men den är seg så jag hoppas att det är över tills dess. Tisdag då om allt går som jag vill.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: