tisdag 26 december 2017

Tisdag 26/12-2017 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen. Hade illa svårt att somna och sedan sov jag bara en kort stund vaknade till fyra tiden och sedan blev det inte mer sömn för mig. Kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och sedan tabletterna. Så efter detta så skulle jag till ICA och handla lite men kom inte iväg idag förrän till 14:00 tiden. Köpte och sedan hem igen. Så har inte gjort nått idag på hela dagen. Men jag hade en illa kass natt så jag tar dessa dagar som mellan dagar då jag inte gör nått. Så mer? Jag gick igång med middagen till tre tiden innan detta så satte jag igång netflix och såg lite. Så till efter middagen så ringde morsan igen och snackade lite. Så och så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo idag såg jag klart en serie nu har jag en kvar att se och de nya kommer till mars igen så jag kan se mycket innan de nya kommer. Så mer? Jo det är kanske vinst om de ringer idag eller imonn. Eftersom det är röd dag så kanske de inte ringer idag alls. Då ser jag imonn om det var vinst eller inte. Så ni får se tills imonn om jag vann eller inte. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har kört övningarna idag igen och jag hoppas att ryggen slutar att göra ont om ett par veckor igen. Annars så kör jag igen till torsdag.

ROMAN: Ja vi får se hur jag sover inatt så kör jag imonn igen om det går som jag vill. Känner att hålla upp är inte så bra så jag hoppas jag kan köra igen tills imonn.

TECKNING: Ja söndag kör jag igen.

MUSIK: Ja till tisdag kör jag igen om allt går som jag vill och det hoppas jag att det gör.

Så dagen är slut och det känns bra efter kass natt så hoppas jag att jag sover bättre inatt. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: