onsdag 20 december 2017

Onsdag 20/12-2017 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov två timmar rem men ändå så var tiden orange den skall vara grön. Så kom ur sängen till 11;30 tiden fick i mig frukosten och så tabletterna sedan la jag mig ett tag igen. Så sedan har jag idag spelat lite Nintendo men det gick inte bra idag så jag la ner efter ett tag. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden idag. Hade karréer med ris och såg tre serier när jag åt idag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Ja mer? Hoppas på lite pengar idag har tre spel men jag har inte vunnit stort men kanske lite. Ni ser idag på Twitter eller imonn om det inte gav nått här på bloggen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn. Då det är träningen igen mer om detta nedan. Nä mer kommer nedan på dessa punkter nog för idag.

TRÄNING: Japp har packat för imonn så hoppas jag att jag sover inatt. Kan säga att mina grannar var vakna ett tag sedan så jag sov illa glömde säga det innan.

ROMAN: Ja jag tror att jag håller upp till efter nyår på denna punkt om jag inte sover bra då kan jag köra igen men om inte så håller jag upp ett tag.

TECKNING: Ja till söndag kör jag igen hoppas jag.

MUSIK: Håller upp med detta med till efter nyår tror jag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: