lördag 30 december 2017

Lördag 30/12-2017 20:19

DAG: Jaha till natt igen och jag sov så där inatt kom ur sängen till 11:30 och fick i mig frukosten och sedan tabletterna. Men låg sedan kvar till 14:30 innan jag kom upp igen. Spelade Nintendo idag och det gick bra sedan har jag inte gjort mer idag en kass dag idag. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg ett par serier när jag åt. Ja det är samma serier jag ser men jag är snart ikapp. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag kommer igen tills imonn. Jo jag fick inget på spel idag heller jo kanske lite men ingen större vinst för de ringde inte. Men tills imonn så har jag en ny chans om de ringer imonn bitti eller så kan jag vinna 400000 drygt om det vill sig. Ni får veta idag på Twitter om det gav nått eller så imonn efter att jag har kollat mailen.

TRÄNING: Ja hoppade idag igen men till nästa vecka om jag sover vill säga så kör jag igen som innan måste komma igång igen.

ROMAN: Ja idag blev det inget men jag kör till måndag så hoppas jag att jag sover den natten bara så kör jag igen.

TECKNING: Ja imonn så kör jag igen kan bara hoppas att jag sover inatt så. Får sömn men inte mycket och jag är illa seg när jag vaknar men tills imonn så hoppas jag att jag sover.

MUSIK: Ja tisdag är tanken men hur jag sover är lite med. Sover jag bra så kör jag nog roman innan och sång efter. Vi får se hur det går.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: